Επικοινωνία: 210.34.76.090 - info@saitiscreative.gr

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία ΣΑΪΤΗΣ Α.Ε. είναι μια ελληνική επιχείρηση που προσφέρει ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις για προβολή σε έντυπη και οπτική επικοινωνία.

Λειτουργεί επί 31 και πλέον έτη διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία συνεχούς ανάπτυξης και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Αρχικός σκοπός της εταιρίας ήταν η εξυπηρέτηση αναγκών της Ορθόδοξης αγοράς με προϊόντα και υπηρεσίες όπως εκδοτική δραστηριότητα, εκτυπώσεις, ημερολόγια, εικόνες και ειδικές κατασκευές.

Η πλήρης καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας για κάθε στάδιο, από το σχεδιασμό, την εκτύπωση, την έκδοση έως την κατασκευή και την παράδοση, επιτυγχάνουν την απαραίτητη τεχνογνωσία παρέχοντας εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε οποιαδήποτε ανάγκη προβολής κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.

Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε συνάρτηση με την εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, παράγουμε προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν περισσότερους από 4.500 πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΣΑΪΤΗΣ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη εταιρία ως προς δυο πρότυπα ποιότητας, κατά ISO 9001: 2008 και ΕΛΟΤ 1435: 2009.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι, με μεράκι και εξειδικευμένους ανθρώπους, με σύγχρονα μέσα και τεχνολογία, να μπορούμε να ικανοποιούμε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη του πελάτη μας σε έντυπη ή οπτική επικοινωνία, με ποιοτικές, ευέλικτες και γρήγορες λύσεις σε προσιτές τιμές.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το προσωπικό είναι το μεγάλο μας κεφάλαιο. Άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο με σημαντική εξειδίκευση και γνώσεις στις νέες τεχνολογίες, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις νέες εξελίξεις τεχνικών και μηχανημάτων, είναι σε θέση να παράγουν το πλέον άρτιο αποτέλεσμα.

Οι επαγγελματίες μας γραφίστες, φωτογράφοι, τεχνίτες, χειριστές offset, ψηφιακών μηχανών, laser κλπ είναι σε θέση με την πείρα, τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος τους, να ικανοποιήσουν την απαίτηση κάθε πελάτη.